Video: Blöt nyårspresent från Hembla till hyresgäst

Hembla i Husby genomför inga riktiga stambyten i husen som är ca 50 år gamla. Det hela har utvecklat sig till en riktig vattenkatastrof i hus efter hus. Hyresgästen Goran på Nidarosgatan kontaktade Hembla för en månad sedan angående att det rann gulaktigt illaluktande vatten genom taket på flera ställen. Han ringde Hembla som kom och sa “att det är fixat nu” och “det är ingen fara, det är bara lite vatten, vi ska komma och torka upp”. De kom aldrig och sedan dess har det fortsatt droppa och idag på nyårsafton har det börjat rinna ordentligt. Se filmen från idag där Goran själv berättar nedan.

3 Comments

  1. Hembla är amerikanska Blackstone – ett privat riskkapitalföretag .
    De har hittills tjänat över 7 miljarder kronor på svenska hyresgäster.
    FN varnar för detta bolag .
    Ingen tycks lyssna.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.