Ort till ort Sundbyberg inledde i slutet på maj en blockad av Förvaltarens outhyrda affärslokaler. Det betyder att vår blockad nu har pågått i lite mer än 3 månader. Blockaden har under olika tidpunkter utökats till olika lokaler på grund av att det dykt upp nya lokaler som de ännu inte hyrt ut.

Reaktionen från förvaltaren på denna blockad har i högsta grad gått ut på att deras anställda konsekvent rivit ner våra lappar. Det är tydligt att dom inte gillar denna negativa uppmärksamhet och går rätt långt för att få den att försvinna.

Ingen konkret kontakt tagits från deras sida vilket vi såklart tycker är olyckligt. För att vi ska upphöra med denna blockad är det ett sådant steg som behöver tas. Alternativt att kraven möts på annat sätt.

Lokalerna är fortfarande outhyrda vilket vi ser som en konsekvens av vår blockad och därför en definitiv framgång.