Under lördagen 15e december anordnade Ort till Ort tillsammans med Solidarische Aktion Neukölln från Berlin en Workshop i organisering. Förutom deltagare från Ort till Ort var även ett antal andra organisationer inbjudna och deltog, bland andra Ingen Människa är Illegal Stockholm, Cyklopen och SUF. Workshopen kretsade kring egna upplevelser av introduktion och välkomnande i nya grupper, dessa erfarenheter hjälper oss att fundera kring hur vi ska göra för att bli bättre på att ta hand om varandra och hjälpa nya medlemmar att känna sig välkomna och behövda.

Ort till Ort håller för stunden på med att utveckla formen för medlemskap och kommer under början av 2019 lansera stödmedlemskap och rutiner för att enklare komma in som ny medlem.

Är du intresserad av att gå med i kampen för bättre bostäder, mot vräkningarna, kortidskontrakten, hyreshöjningarna och renoveringarna som sprider sig som en löpeld över staden? Kontakta oss då på orttillort@riseup.net eller på Facebook. Tillsammans är vi starka!