Insamling till lägenhetsockupanter i Sundbyberg

Sundbybergs kommun försökte att vräka nyanlända. De skickade ca 7 hyresgäster till domstol för att vräka dem. Efter en del motstånd så drog de tillbaka alla ansökningar. Men de vill ändå kasta ut folk. De boende kan inte få hjälp från socialtjänsten om pengarna inte räcker till för de vägrar betala eftersom de inte har kontrakt. Flera har knappt råd till mat. Bidra med en solidaritetsslant så att folk kan fortsätta kämpa mot kommunen och för sin rätt till bostad.

Skicka pengar till Swish 1230887463. Märk insättningen med “Sundbyberg”. Sprid! Dela!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.