Bilden är från en banderollmålning i ett tidigare skede.

Planering inför protestdagen den 9 april, som ska ske i hela landet pågår.

Ur rapporten: ”9 april Stockholm: Först har vi lokala torgmöten (eller andra former av utåtriktade lokala aktiviteter) på så många ställen som möjligt runt om i länet. Senare på eftermiddagen åker vi in och samlas centralt i en gemensam manifestation, t ex på Medborgarplatsen eller Sergels torg.  På mötet uttrycktes både viljan att manifestationen ska ge utlopp för kamp och ha en demonstrationskaraktär (men behöver inte nödvändigtvis marschera utan kan vara en stående manifestation) och att manifestationen ska ha mycket festinslag i form av musik, dans och mat (men vara utomhus). 

Samordningsgrupp
Vi har valt en samordningsgrupp för denna manifestation. Samordningsgruppen får i uppdrag att jobba vidare för att kombinera dessa viljor.

Facebook-grupp
Vi har startat en facebook-grupp för diskussion och infospridning. Den hittar du HÄR 

DENNA VECKA
TVÅ saker händer redan denna vecka Imorgon onsdag mellan 16:30 och 18:00 har vi flygbladsutdelning i Odenplan. Denna aktivitet på Odenplan på onsdagar kommer att vara återkommande

Nu på lördag är det dags för HGF Stockholms Sydost andra torgmöte enligt kamp-kalendern. (Jag skrev tyvärr fel i förra utskicket. Det är lördag 26 februari som gäller nu). Det blir på Kärrtorps torg kl 13:00 – 15:00. Nej till marknadshyra – Ja till social bostadspolitik gör detta tillsammans med HGF Sydost. Har du möjlighet att vara med? Svara gärna på mailet!!!
Hoppas vi ses ! Nej till marknadshyra Stockholm

PS du har väl inte missat vår hemsida och facebook-sida:
HEMSIDA raddahyresratterna.se
FACEBOOKSIDA Nej till marknadshyra