”TID OCH PLATS
Manifestationen Rädda Hyresrätten för en social bostadspolitik kommer att äga rum kl 14:30 – 15:30 på Sergels torg 9 april
Tiden är satt så att man lokalt kan ordna torgprotester/aktioner vid lunchtid  runt om i länet innan vi samlas på plattan. Har ni spikat något lokalt?  Var snäll och maila tillbaka och meddela tid och plats så skriver vi upp det i listan över alla proteser.

SPRID INFO
a) FlygbladHjälp till att dela flygblad om den 9 april. Du hittar orginalet här som bifogad fil.Nu på fredag den 18 mars kan du komma och hämta upptryckta flygblad mellan kl 14 och 17 i Ringen, Skanstull. Vi står vid korvmojen på Ringvägen vid tunnelbanenedgången.
b) facebook eventDet finns ett event för 9 april i Stockholm HÄR. Hjälp till att sprida det och bjud in alla du känner.

HUR SKA MANIFESTATIONEN GÅ TILL?
Skicka gärna in förslag på talare, musiker, dansare mm till samordningsgruppenVi har även tänkt att bygga en installation med hjälp av byggställning och kartonger som kommer att gestalta den hyresrätt som vi vill rädda där olika rum ger uttryck för olika delar av vår sociala bostadspolitik. Detta gör vi tillsammans på manifestationen.
Vi hoppas även att vi har fått svar på enkäten som vi skickat till riksdagspartierna och kan redovisa hur de ställer sig. 

NY NAMNINSAMLING
Nätverket Nej till marknadshyra – Ja till en social bostadspolitik gjorde har startat en ny namninsamling på mittskifte.org för att nå ut med vårt budskap. Hjälp gärna till att sprida den. HÄR
Nu kör vi så det ryker. Och glöm inte att meddela om de lokala protesterna den 9 april”